Zoveel keuzes!

verzenddozen

Het beginnen van een bedrijf is best spannend. Er moet van alles gebeuren en worden besloten. Er is niemand die je vertelt wat je moet doen, of hoe. Dat is best lastig, maar tegelijkertijd ook heel fijn: je kunt alles op je eigen manier doen!

Wat is een goede bedrijfsnaam?

Eén van de dingen waar wij lang over hebben gedaan, is het bedenken van een bedrijfsnaam. Hoe kies je de perfecte naam? Moet deze duidelijk maken wat je doet? Wie je bent? Of trek je met een woordgrap meer publiek?

We hadden een heleboel ideeën. Iets met een al dan niet bestaand dier leek ons erg leuk, maar ook woorden als wind, strand, zee en bries vonden we passen bij ons nieuwe bedrijf. Het eilandgevoel kon natuurlijk niet missen in de naam. We dachten aan Studio Windhoos, Strandhaas of Zeebries. Uiteindelijk werd het Studio Strandloper en daar zijn we alle drie heel blij mee. Een van de leukste vogels op Texel als beeldmerk én de associatie met een heerlijke strandwandeling. Inmiddels kunnen we ons niet meer voorstellen dat we een andere naam zouden hebben.

Persoonlijke service

Een belangrijke keuze die we wél snel maakten, was die voor persoonlijke service. Het verzenden van je producten kun je uitbesteden, maar wij besloten dit zelf te gaan doen. Onze huizen staan nu dus vol met verzenddozen, maar het geeft ons de kans om een handgeschreven bedankkaartje mee te sturen en onze eigen strandloper sticker op de doos te plakken. Dat maakt het versturen van de pakketjes een leuk klusje! Ook bezorgen we zelf pakketjes in de buurt, wat trouwens erg goed blijkt te combineren met het uitlaten van hond, je kind of je man.

Trots

Inmiddels is Studio Strandloper twee weken online. We zijn hartstikke trots op de leuke webwinkel die is ontstaan door alle belangrijke en minder belangrijke keuzes die we moesten maken. De bestellingen vliegen de deur uit. En het maken van keuzes gaat door: want wat zal ons volgende product worden?

sticker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.