Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

17,95

De Texels ABC poster is stijlvol geïllustreerd met herkenbare Texelse elementen en dieren die op het eiland veel voorkomen.

15,95

Het is als kind leuk om bij te houden hoe hard je groeit. Hoeveel schapen hoog ben jij? Hang deze unieke groeimeter met Texelse schapen op in de kinderkamer.

12,95

Texel Thee 'Droom der Noordzee' is een kleurrijke, friszoete zwarte thee met safflourbloesem, korenbloembloesem en zonnebloembloesem. De thee is verpakt in een prachtig blik!

Nieuw!
10,9514,95

Illustratie van een drieteenstrandloper in de branding. De poster is verkrijgbaar op A4 en A3 formaat en is gedrukt op papier van gerecycled landbouwafval.

Bedanktkaarten

Kaartje Bedankt

1,95

Bedank iemand met dit vrolijke bedankt-kaartje met meeuwen en wolken. Zo zeg je op een originele manier 'dank je wel'!

1,95

Stuur deze vrolijke verjaardagskaart met een Texels schaapje met ballon naar jarige vrienden, familie of kennissen.

Beterschapskaarten

Kaartje Beterschap

1,95

Wens iemand béééh-terschaap met deze fleurige beterschapskaart met een schaapje met veldboeket!

Nieuw!
10,9514,95

Illustratie van een lepelaar in het water. De poster is verkrijgbaar op A4 en A3 formaat en is gedrukt op papier van gerecycled landbouwafval

Aanbieding!
26,85

Set van drie posters met Texelse versjes en elementen als de duinen, de vuurtoren, de bosrand en de boot. Leuk voor op de kinderkamer!

Nieuw!

Posters

Poster Grutto

10,9514,95

Illustratie van een grutto in het gras. De poster is verkrijgbaar op A4 en A3 formaat en is gedrukt op papier van gerecycled landbouwafval.

Posters met tekst

Poster Dagdromen

9,95

Opvallende poster met illustratie en een versje over dagdromen over Texel. Leuk voor op de kinderkamer of babykamer.

Nieuw!

Textiel

Texel tasje

6,50

Van ons Texel tasje word je zeker vrolijk tijdens het boodschappen doen! Op deze Fairtrade katoenen tas staan typisch Texelse bloemen, zoals de orchidee, duinroos en verschillende veldbloemen.

3,95

Is je Droom der Noordzee theeblik leeg? Je kunt een zakje met 100 gram heerlijke 'Droom der Noordzee' nabestellen, om het blik snel weer te vullen.

Nieuw!

Van het eiland

Texels Bloemenveld

4,95

Zaaimengsel voor een prachtig Texels bloemenveld. Dit mengsel is door Natuurmonumenten als basis gebruikt voor het inzaaien van bermen en randen langs weilanden.

Vakantie

Texel Checklist

2,95

Gebruik deze leuke Texel checklist om bij te houden welke highlights je op het eiland hebt bezocht. Ontdek Texel en neem je checklist mee!