Over Studio Strandloper – Webwinkel van het Wad

Op het mooie eiland Texel creëert Studio Strandloper unieke en duurzame producten. Geïnspireerd door de zee, het strand, de vogels, de dorpjes: de Wadden!

Webwinkel

In onze webshop vind je mooie producten voor in huis en onderweg. We maken posters en kaarten met originele designs, heerlijke thee, leuke knuffels en binnenkort nog veel meer. Zo zijn we druk bezig met de ontwikkeling van tasjes, spelletjes en puzzels! We werken met een kleine voorraad en kleine oplages. De levertijd bedraagt daarom bij enkele producten tot 7 dagen. Dit staat dan aangegeven bij het product.

Duurzame producten

Wij zetten onze productielijn zo transparant en zo duurzaam mogelijk op. Daarom werken we uitsluitend met Nederlandse leveranciers en kijken we altijd of iets lokaal verkrijgbaar is. Voor onze posters gebruiken we houtvrij of FSC gecertificeerd, chloorvrij gebleekt papier, of papier van gerecycled landbouwafval. En we zorgen ervoor dat ze plastic-loos bij je bezorgd worden. In de doos doen we indien nodig composteerbaar vulmateriaal. Op je pakket vind je een vegan sticker en we gebruiken gerecyclede enveloppen.

De Studio

In opdracht maken we drukwerk zoals posters, flyers, kerstkaarten of originele trouw- en geboortekaartjes. We helpen graag met het maken van een product dat op je wensen aansluit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Texel uitzicht met vuurtoren
Elisabeth

Elisabeth (28) is de schrijfbol van Studio Strandloper. Ze is geboren en getogen op Texel en op haar eigen, ietwat chaotische wijze, schrijft ze er op los. Samen met haar man voedt ze een eigenwijze peuter op en ze heeft een kleine lespraktijk waar ze leerlingen alles over de piano bijbrengt.

Leonie

Leonie (34) zette eigenhandig de Studio Strandloper webshop in elkaar en houdt zich vooral bezig met marketing en de zoektocht naar mooie materialen en producten. Ze werd ooit verliefd op Texel, pakte haar inboedel en honden op om Amsterdam achter zich te laten en op het eiland te komen wonen.

Michelle

Michelle (25) is de tekenvogel in ons strandlopernest, met een voorliefde voor alles in 2D. Net als onze mascotte wisselt ze constant van het ene naar het andere project. Met schetsboek en tablet in de hand laat de geboren Texelse zich inspireren door het eiland, waardoor ze nooit uitgetekend raakt.