Hoe Studio Strandloper ontstond

Strandloper

In de nazomer van 2020 begon het bij ons te kriebelen. Allerlei ideeën geïnspireerd op ons eiland. We schreven teksten over Texel, maakten schetsen van de dieren van het Wad en bedachten nieuwe producten… We voegden onze ideeën samen, en werden enthousiast. Waarom beginnen we geen webwinkel?

Lokaal en duurzaam

Want hoe mooi zou het zijn om producten te kunnen maken waar we helemaal achter staan? Als je online shopt, heb je soms geen idee wat je in huis haalt. Waar is het gemaakt? Langs welke handen is het gegaan? Omdat we graag duurzame producten willen verkopen, kopen we zo lokaal en duurzaam mogelijk in. Ook is op onze website te lezen van welk materiaal onze producten gemaakt zijn.

Strandloper

Waar onze naam vandaan komt? Allereerst natuurlijk van het prachtige vogeltje dat ‘s winters vaak te zien is langs de Texelse vloedlijn. Voortdurend druk in de weer (dat komt ons bekend voor). Strandloper staat voor ons ook voor de mensen die genieten van de Wadden, eilander en toerist. Niets zo heerlijk als een wandeling op het strand!

Het avontuur tegemoet

Een nieuw avontuur is waar we voor gingen, en dat hebben we ook gekregen. Een bedrijf starten te midden van de coronacrisis was niet altijd makkelijk. Onze plannen moesten bijgesteld worden. Maar we hebben ons de afgelopen maanden gefocust op de voorbereidingen en ons verdiept in de wondere wereld van de webwinkel. Studio Strandloper is klaar voor de start. De eerste producten staan in de winkel en daar zijn we trots op! Tussen onze creaties vind je posters, postkaarten en heerlijke Texel Thee.
Wij zitten vol nieuwe ideeën, dus houd onze website, Instagram of Facebook goed in de gaten voor meer moois!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *